INSTRUCCIONS DESPRÉS D’UNA CIRURGIA ORAL

Instruccions després d'una cirurgia oral

Les intervencions de cirurgia oral són unes de les més freqüents del sector dental.

En les nostres clíniques utilitzem els principis d’una cirurgia mínimament invasiva per a proporcionar als pacients un postoperatori més confortable i curt. En la nostra visita preoperatòria, valorant la dificultat de la seva intervenció, li descriurem el tipus de durada del postoperatori. És important que segueixi les següents instruccions:

Repòs És preferible mantenir el cap a nivell més alt que el cos, per exemple, assegut en el llit amb un coixí o amb el capçal alçat.
Borsa de gel Per a reduir la inflor col·loqui una bossa de gel o tovalloles fredes en la cara de 4 a 6 hores, a intervals de 20 minutes. Vigili no refredar massa la pell de la galta de la zona operada. Després de les primeres 24 hores, el gel deixa de tenir efecte.
Higiene L'endemà pot esbandir-se amb BEXIDENT Post CN 1605184, un col·lutori amb Clorhexidina 0.2%. Procuri una higiene correcta de la boca, utilitzant el raspall de dents en les zones on sigui possible. És necessari fer-ho després de cada menjar.
Menjars Segueixi els seus hàbits dietètics. Per la seva pròpia comoditat consumeixi aliments tous i a temperatures ambienti. Eviti durant la primera setmana menjar llavors, fruita seca, arròs, crispetes de blat de moro…
Dolor e inflamació Durant el postoperatori (fins al setè dia) tindrà inflamació, hematoma, dolor, dificultat per a obrir la boca i possiblement unes dècimes de febre (normal fins a 38è).
Sagnat Mossegui una gasa després de l'operació durant 30 min. La pressió ajuda a reduir el sagnat i permet la formació d'un coàgul en la ferida.
No esbandeixi durant 24 hores. Si ho fes podria desprendre's el coàgul i interrompre el procés normal de curació. En cas de sagnat, netejar la ferida de coàguls i seguir amb la gasa comprimida. Si després de realitzar aquest procés durant més de dues hores no cedeix, impregni la gasa amb Amchafibrim ® (butllofes)
Cura postoperatòria professional Prengui la medicació que li va receptar el doctor sense saltar-se cap presa.

EN CAS D'URGÈNCIA DIRIGEIXI'S A LA CLÍNICA

Si té algun dubte sobre les instruccions post cirurgia o sobre el tractament, no dubte a contactar amb nosaltres.

Whatsapp la clinica Sant Celoni